Portret

OVER

Filmmaker Casper Boom is heeft een grote passie voor het vertellen van verhalen met film. Door diverse ervaringen binnen de film op het gebied van productie, belichting, camera, montage en regiewerk, beschikt Casper over een breed scala aan vaardigheden.

Hij houdt ervan creatief te werken en films te maken met de nadruk op echtheid/puurheid. Door aangeleerde manieren laten we vaak onszelf niet volledig zien, eerder hoe we willen dat de ander ons ziet. Maar wie ben jij? Wat beweegt jou en waar voel je passie voor? De focus ligt voor Casper op het vastleggen van de totaliteit van het onderwerp en/of mensen, met haar schoonheid, limitaties, verlangens, doelen, emoties en angsten. Om zo een eerlijk beeld neer te zetten.

Naast film focust Casper zich op bewustzijn ontwikkeling, het ontdekken van de logica van waarom alles is zoals het is. Door inzicht in waarom we doen wat we doen, de dualiteit en onze persoonlijkheid kunnen we acceptatie en vrede vinden met het leven zoals het in het moment is. Een vreedzame samen zijn is wat hij graag realiseert. Hij integreert zijn ontdekkingen in zijn werk en deelt zijn passie voor het vergroten van bewustzijn door middel van creatieve projecten, zoals documentaires en campagnes, om mensen te inspireren en te helpen inzicht te krijgen.